Oringen på G

Imorgon bär det av till Sveriges största orienteringsevent, O-ringen. Det blir mycket nice! Ser fram emot fina tävlingar i bra terräng. Hoppas givetvis även på bra prestationer. Formen är på uppåtgående. Stabil orientering är nyckeln till en lyckad oringeninsats och med tanke på att stabil orientering är min styrka normalt sett, ska det gå bra! Detta blir riktigt roligt :)

Dagens träningspass var ett fint wetshirtlöppass med KE. Regnet öste ner på ett minst sagt uppfriskande sätt. 


Livet leker!

Var ett tag sedan sist! Lägret i Sälen var riktigt bra. Massor av fina träningar och bra genomgångar. Lite starucking också! Den flerfaldige världsmästaren Thierry Gueorgiou höll en mycket lärorik föreläsning om hans väg till världseliten. Att få springa mot honom på stafetträningen var också inspirerande. Äckligt säker orienteringstekniskt var han!!
Vi gjorde även en del annat. Badade äventyrsbad och såg sverigepreimiären av Shrek på 3D-bio. Sammanfattningsvis var det ett mycket bra läger. Kommer kanske med en del kartor och andra bilder så småningom.

Efter hemkomst från Sälen har jag bott i stugan och njutit av sommarlivet fullt ut. I veckan tog jag andra raka segern i extasloppet. Skönt att kunna springa i princip lika snabbt som förra året. Äntligen är jag på samma nivå formmässigt som förra säsongen!?

Har även fått ett par trevliga besked inför hösten. Jag har blivit antagen till civilingejörsprogrammet i teknisk fysik vid Umeå universitet. Även om jag visste att det bara var en fråga om att vänta på antagningsbeskedet är det skönt att ha det svart på vitt. Har även blivit uttagen till utvecklingslandslaget i SkidO inför kommande säsong. Värt att notera är att 60% av u-laget kommer bo i samma lägenhet i Umeå till hösten! Jag, proffesorn och bey, det blir nice ;)

Nu behöver syrran hjälp att starta gräsklipparen...

Jobb

Jobbar på relativt hårt som kartritare nu. Det är rätt nice, om man bortser från alla mygg i skogen. Tur att jag har investerat i en mygghatt iaf. Nackdelen med jobbet är att jag inte hinner med lika mycket träning som förra sommaren. Trots det känns formen rätt så okej. Idag flyttar jag ut till stugan ett par dagar, innan det är dags för denna sommars första längre orienteringsresa. På lördag bär det av till Sälen Junior Camp!! Tror det blir ett mycket givande läger, blir skönt att leva lite lägerliv och komma ifrån jobbet ett tag.

Tveksamt om det blir någon mer uppdatering före jag drar till Sälen. Där kommer det förmodligen produceras material till flera inlägg iaf :P
På återseende. 

RSS 2.0