Några kartor

Bjuder på några kartor från lägret klicka på länkarna nedan.

Lännasprinten
Ol-intervaller Lunsen
Långpass (med Albin Ridefelt)

Fint läger

Nu är jag åter i Umeå efter ett fint läger i Uppsala. Tekniskt har jag fått de besked jag ville ha. Fysiskt är jag inte riktigt nöjd med hur det har fungerat. Förhoppningsvis beror det huvudsakligen på ovana vid obanad löpning så här i början på säsongen. I så fall ska det gå att ta kliv framåt snabbt, hoppas jag.
Resultatet för högskoleprovet har inte kommit än, men idag trillade jag över normeringstabeller för provet på studera.nu. Dessa gav positiva besked. På de 3/4 av provet som jag hann skriva upp mina svar på har jag i alla fall skrivit 2,0. Dock kan det sista delprovet eventuellt dra ner betyget något. Så läget inför intagningen ser ganska ljust ut just nu :)

Äntligen!

Imorgon bär det av söderut mot Uppsala och årets ol-debut. På lördag väntar Lännasprinten och på söndag Rånässtafetten. Efter tävlingarna blir det träning i en vecka innan barmarksvistelsen avslutas med Stigtomtakavlen. Vet inte hur formen är egentligen, men det ska hur som helst bli roligt att springa ol igen :)
Blir förhoppningsvis någon lägesrapport under veckan, men jag kan inte lova något.

Rekordsnabbt

Sitter på bussen på väg hem till Kalix. Kommer förhoppningsvis bli en trevlig påsk med hela familjen samlad. Det händer inte så ofta nu för tiden, en nackdel med att vi alla blir äldre.
Idag skrev jag slutprovet i Biologi B. Efter ett rekordsnabbt rättningsförehavande från lärarens sida har jag redan blivit meddelad att jag fick MVG på provet, och hela kursen! Riktigt skönt att veta att jag nu har jag gjort allt jag kan för att klara antagningen till hösten. Nu är det bara att vänta!
I övrigt har veckan inte varit någon höjdare. Har lidit av sviterna efter mitt hemska tarmvirus. Tankarna har växlat mellan Biologiplugg och bitterhet över att inte kunna träna. Imorgon planerar jag dock att testa kroppen lite smått. Hoppas det fungerar. Orienteringspremiären närmar sig med stormsteg nu.

RSS 2.0