Rull

Sommaren rullar på och träningen också. Finns en god sida med att vara i halvdan fysisk form, för då kan man känna hur man blir starkare, snabbare och uthålligare för varje träningspass. Min modell med tre dagar med dubbla träningspass följt av en vilodag verkar fungera ypperligt även den här sommaren. Än så länge håller jag dock igen lite grann och håller mig mellan 3 och 4 timmar på mina träningsdagar. Om en vecka kanske jag är redo att öppna spjällen för fullt och maxa på igen. Som Nordebo sa för någon dag sen: "Träning är livet."

I övrigt händer inte så mycket om dagarna. Jag hjälper till med lite smått och gott hemma på gården och i stugan. Livet leker och jag flyter bara med :)


Öm

Nu är terminen över sedan och sommarlovet är inlett. De sista tentorna gick stabilt. De första veckorna av lovet har huvudsakligen ägnats åt att driva runt och slappna av, men nu är det slut på svamlet.
Sedan i måndags tränar jag hårt igen, riktigt hårt. Satsar på att återgå till mitt 3-1 upplägg som jag använde framgånsrikt för två år sedan. Igår ägde årets första kryddpass rum. Ca 6 timmar på cykelsadeln har gjort mig något öm i ändalykten idag. Nu förstår jag Göran Zachrissons citat "Man ser skillnad på golfspelare och cyklister i duschen." Mer information om sommarens mest episka(?) pass här.

RSS 2.0