Inte ung och dum längre!?

Idag fyller jag 20!! Nu är det så slut på min tid som tonåring. Det känns som att jag börjar bli gammal. Nu kan jag inte längre skylla mina eventuella snesteg på att jag är ung och dum. :P

Har sett en hel del på fotbolls-VM den senaste tiden. Efter en dansk intervju kom jag att tänka på detta enligt mig mycket underhållande klipp!!

  

Nu är det över

Den 11:e juni tog den slut, min tid som elev vid Älvsby gymnasium och vid skidlinjen. Mina år i byn har varit riktigt bra på det stora hela och det är inte utan att det var lite smått sorgligt att det tog slut så plötsligt. Samtidigt kan man väl säga att jag har lärt mig det mesta som går i Älvsbyn och att jag nu ser fram emot och är redo för nya utmaningar. Förhoppningsvis blir ett miljöombyte positivt för mig såväl idrottsmässigt som för livets övriga aspekter. Dock kommer byn alltid finnas kvar i mitt minne och än på några år tror och hoppas jag att de på skidlinjen inte kommer slippa undan min närvaro helt ;)Sommarlovet rullar på och det gör även mitt sommarjobb som kartritare. Träningen flyter också på fint. Har med hjälp av släggan och städet lyckats justera mina ol-skor så att jag i framtiden kommer slippa undan de hälsmärtor som det senaste året har drabbat mig titt som tätt under de ljusare årstiderna. Känner inte heller av smärtorna i sätesmuskulaturen som har plågat mig hela denna vår. Så just nu kan jag i princip kalla mig skadefri för första gången sedan mars. Nu lever verkligen hoppet för topprestationer under höstens SM-tävlingar och kanske även under O-ringen igen!! :)

Bjuder på en karta från gårdagens klubbträning nedan.


Nu ska jag ut och köra lite röjsåg!!
   

VB3

Helgens tävlingar blev inte vad jag tänkt mig. Inledningen var dock helt okej. Lyckades genomföra ännu en mycket stabil medeldistans. Förutom en slarvig bom på ettan, en dryg minut så satt förmodligen de övriga kontrollerna ungefär som straffar i krysset. Slog dock i knäet under medeln och sedan var det slut på det roliga för den helgen.Blev en "joggseger", om man nu kan kalla det jogg då man håller 6 min/km, med knäsmärta i Ö7 på lördag. Bommade för övrigt mindre än 5 sekunder under detta lopp!!
På söndag blev det en avbruten långdistans efter tilltagande knäsmärta efter 45 minuter. Tydligen ska min kropp aldrig få hålla sig riktigt hel denna vår. Fortsatt bra tekniskt, fast med min nuvarande fysik hjälper det föga...

Avslutningen på denna helg blev dock riktigt bra. Invigning av vår nyinköpta pool!! Riktigt mysigt med ett dopp i 40-gradigt vatten :)


I praktiken slut

I veckan har jag i praktiken avslutat mina gymnasiestudier. Har säkrat 20,0 i slutbetyg och även lyckats avsluta mitt projektarbete. Det känns riktigt bra just nu. Kroppen känns dock mindre bra efter en total genomklappning på tisdagens mastodontpass. Var ute i 4.40. Kroppen kändes inte så pigg i slutet om man säger så...

I går genomfördes ett riktigt fint teknikpass på den mytomspunna granselskartan. Är detta Norrbottens mest tekniskt krävande karta? Jag tror det i alla fall. Se kartan på länken nedan.
Slinga E 

I helgen bär det återigen av till Umeå. Blir tävling i dagarna tre. Är några storfräsare med så jag hoppas kunna plocka ett par fina skalper ;) 


RSS 2.0