Saxnäs

Imorgon rullar jag och ett gäng grabbar mot Saxnäs. Det ska blir riktigt roligt att göra min skidpremiär för denna säsong. Det ryktas om bra spår i de västerbottniska fjällen. Det ryktades även om legendariskt billig helpension på Saxnäsgården, tyvärr gällde erbjudandet bara för grupper på minst 20 personer. Träningen går faktiskt ganska bra nu. Efter förra helgens IFK-kickoff har jag fått en riktig motivationsboost. Dags att packa!

Mindre än ett halvår...

...är det kvar till 10mila. Ikväll började vi i IFK våran uppladdning med ett riktigt fint nattpass i de sönderskurna sluttningarna kring Hamptjärnsstugan. Känner mig oerhört taggad just nu, på gränsen till övertaggad! Får försöka hålla mig någorlunda cool. Man kan hinna bli väldigt bra på ett halvår, men tyvärr är det även gott om tid för att hinna dra på sig skador under samma tidsrymd.

Imorgon fortsätter kick-offen i Ratu några mil norr om Umeå. Det blir trevligt. Bäst att sova lite nu för att samla energi inför helgens fortsatta upptåg!

Filmtips

Såg nyss Plutonen. En film som alla borde se. Den satt som en knytnäve i solar plexus. Var länge sedan en film bet sig fast och rörde om så djupt inom mig. Behöver man egentligen säga mer än så?

Pärlor åt svin eller ett skämt?

Fick detta mystiska brev med posten idag. Känns som att någon driver med mig. En första förutsättning för "framgångar förra säsongen" är väl att ha genomfört en säsong? Den enda tävling jag genomförde var 7-mila och mitt genomförande av det loppet kan beskrivas på en mängd sätt, men framgångsrikt är inte något av dem.
Om SWIX är så lättimponerade borde jag ha varit mer aktiv på sponsorfiskefronten på den tid då jag faktiskt hade något som möjligen kan kallas framgångar i skidspåren. Eller i alla fall var regelbundet tävlingsaktiv. Tror alltjämt att det är ett skämt. Annars kastar SWIX verkligen pärlor åt svin!

Vaderna värker

Här kommer en snabb uppdatering under en kortare pluggpaus. Igår var det säsongspremiär för IFK:s banintervaller i Noliahallen. Idag har jag mycket ont i vaderna. Kan det ha ett samband?
Apropå IFK så har vi kickoff inför nästa säsong i helgen. Jag tror det kommer bli en trevlig helg med högt i tak!

Mina sambos och grannar rullade nyss iväg till Kiruna på snöläger. Jag börjar också bli väldigt sugen på att få dra på mig skidorna nu. På ett träningspass i veckan föddes en idé om att åka Vasan i vinter, men mycket återstår innan idén kan omsättas i handling. Först och främst måste jag hitta ett par klassiska pjäxor som inte sabbar mina veka fötter.
En fördel med att mina kompisar åker på läger är att jag får bättre studiero här hemma. Nu är det dags att återgå till the cell och det centrala dogmat!

Måste bara avsluta med att jag känner mig oerhört lättad över att Obama gick segrande ur nattens presidentval. Även om det känns otäckt att så många i världens mäktigaste land faktiskt röstade på Romney...

RSS 2.0