Från ett spår till ett annat

Veckan i Byn har varit fin. Senaste dagarna har det till och med genomförts ett byte av konstsnöspår, Kanis har öppnat en kilometer. Vilket var tur med tanke på att det sista passet i Piteå var misärartat. Kroppen känns hyfsad, men lite smygsliten. Träningstimmarna rullar in stablit just nu. Två kvällar har även bjudit på extenderade versioner av de två första sagan om ringen-filmerna. Alltid lika trevligt att se dom, även om det börjar ha blivit några gånger nu. Att kunna alla repliker kanske är ett tecken på att man har sett en film alltför många gånger? 

Det mesta är sig likt här på ugglan. Fint att veta att det finns något ställe som håller samma jämna standard alltid. Den stora nyheten är tränartrions låga medeålder just denna vecka. Åldermannen Joel Sjölander är bara fem år äldre än undertecknad. Är det jag som börjar bli gammal eller? 

Nu har ett gäng dragit till Gällivare för att tävla. Jag blir kvar ytterligare några timmar innan det bär av hemåt Kalix. Blir intressant att se hur inredningen av mor och fars nya hus fortgår. Ännu intressantare blir det att se om den nya bilen äntligen har anlänt. Om den har det utlovar jag en recension av den här på denna blogg inom de närmsta dagarna.    

RSS 2.0