Pest eller kolera??

Vad väljer ni?
Att trampa ner i ett jordgeting bo, eller att bli jagad av en björn?
Att springa nattorientering utan pannlampa, eller i solglasögon?
Att göra en speciell dans vid varje kontroll eller att näcka på upploppet?
Ja, vad väljer ni? Mina val får dom som läser Kuriren på lördag...

Kan tillägga att jag haft mycket att göra sista tiden, mitt i studentveckan och allt. I tisdags var det bal i Piteå, det var nice. Jag och Lotta ägde stället, lätt!? ;)
Bjuder på en liten bild nu, kommer mer då Niklas hunnit redigera sina.Oj, kvallan var verkligen kass. Men var lugna det kommer mera...

Klart och betart

Nu är den sista lektionen avklarad, och den var dessutom en 20 minuter lång utvärdering. Igår lämnades kemifördjupningen in. Nu har jag i princip sommarlov. Återstår bara lite grejer som normalt inte räknas till skolgrejer. Vi övade även studentsången idag. Det kändes riktigt härligt, synd bara att den går så högt att man inte kan sjunga den ordentligt utan att vara kastratsångare... 

Igår var det OL-träning i Luleå i ösregnet. Efter en katastrof i inledningen gick det helt OK. Idag står ett riktigt långpass på schemat, tillika traditionsenlig avslutning med skidlinjen. Det blir förmodligen trevligt, det brukar det bli i alla fall. Vädret börjar också likna något nu till skillnad från igår...
A lot of nice things turn bad out there

Tre dagar i det soliga Skellefteå

I helgen har jag varit nere i ett soligt Skellefteå och hälsat på syster. Jag hann även med att springa västerbotten 3-dagars. Det blev lite blandade resultat kan man verkligen säga.
 
Första dagen, eller rättare sagt kvällen, var det medeldistans i Bjuröklubb. Förväntningarna var höga, loppet gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det får räcka så.

Andra dagen bjöd på långdistans i Svartröjnoret. Terrängen var riktigt fin, det fanns faktiskt ganska stora likheter med Nattberg :) Inspirerad av den underbara terrängen lyckades jag även göra ett riktigt kanonlopp. Kontrollerna satt där dom skulle och benen ville aldrig sluta springa!! Äntligen fick jag till det lopp jag har velat göra hela våren, och det räckte ända till en 2a plats i seniorernas elitklass, endast slagen av Sverige-21:an Lukas Petersson. Det kanske inte var den tävling jag prioriterat högst, men att äntligen få till ett riktigt bra lopp skänker självförtroende och motivation inför fortsättningen.


 
Sista dagen bjöd på en ganska tuff långdistans i den tekniskt krävande Munkvikenterrängen. Benen kändes återigen riktigt pigga, men tyvärr blev det lite väl mycket småmissar. 3.30 i bomtid är helt enkelt för mycket. Slutade 3:a, med 2:a platsen inom räckhåll. Fram till segrande Lukas var det dock oceaner av tid, jag kan inte vara annat än imponerad över hans framfart. Hade varit skönt att sätta dit Bennitz och peta ner honom från "Norrbottenstronen". Men nu flåsar jag honom i alla fall i nacken. Han borde känna sig i alla fall lite jagad...

Även vid sidan av tävlingarna var helgen lyckad. På lördagen bjöd min far på en guidad tur i sin barndoms trakter i och kring gruvsamhället Boliden. Måste säga att det var underligt att stå vid stranden till en sjö som luktar svavel. Det lär ha släppts ut ett och annat från gruvan i den sjön. För er som inte har luktat på svavel någon gång kan jag meddela att ni verkligen inte har missat något. Det luktar illa, ungefär som ruttna ägg.

Hann även med att käka smörgåstårta på morsdag. Måste tillägga att jag nu äntligen fått tummen ur och skaffat Max 25!! Nu SMS:ar man äntligen gratis igen :) 

RSS 2.0