Trevlig kvartsgrillkväll

Har hänt en del sen sist. Bland annat har Älvsbyn runt avverkats. Vi hade ett bättre lag än vi haft på länge, men vad hjälper det när Riviera Friidrott även hade betydligt bättre lag. Således blev vi alltså tvåa. Glädjebesked fanns dock. Till exempel vann jag min sträcka trots att min huvudkonkurrent genade vid nya rondellen, lovar att jag hade växlat i tät om han inte gjort det. För första gången efter skade- och sjukdomsperioden hade jag också något som kan likna speed i kroppen, även om det denna gång bara höll i 1 km så är det ju ändå betydligt bättre än förr.

Efter avslutad stafett följde givetvis traditionsenlig grillkväll, men denna gång blev det inte lika succéartat som det brukar. Detta tack vare ett gäng SSU-svin och någon på folkan som klantat sig rejält. Tydligen hade SSU lyckats roffa åt sig grillplatsen enda kvällen som det är helt säkert att den används varje år. Vem på folkan kan vara så dum egentligen. Egentligen var det väl inte SSU:s fel, men eftersom jag aldrig förr har träffat ett sånt gäng ouppfostrade, genuint otrevliga och retarderade ungdomar lägger jag gärna skulden på dom. Denna insyn i Socialdemokraternas verksamhet hjälpte mig iaf inför höstens riksdagsval. Alla mina värsta fördomar om socialister besannades.... Tillräckligt med politiskt snack nu. Finns risk för ett grovt övertramp från min sida i annat fall.

Idag körde jag ett teknikpass på och omkring Hund- och Rackberget. Ett bra pass. Även om snömängden och kartkvalitén inte gav optimala förutsättningar. Terrängen är dock underbar, verkligen synd att kartan är så grov där uppe.  Avnjöt nyligen en ljuvlig pizza direkt från Okey. Nu är det dags för ett gympass.

Kommentarer
Postat av: Kristina N

Hehe, nej Waller nu vill jag höra, vilka är dina värsta fördomar om socialister?

2010-05-10 @ 15:16:41
Postat av: gbn

de är inte riktigt kloka

2010-05-10 @ 19:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0