Norska gränsen

Idag har träningen bedrivits vid den norska gränsen, närmare bestämt vid Svinesund. Värt att veta om Svinesund är att där finns; en cool bro som går mellan Sverige och Norge, godisfabriken som säljer över 1000 sorter lösgodis och att Idefjordens SK:s klubbstuga ligger där. Det var vid den sistnämnda vi tränade idag. Terrängen var annorlunda och bjöd på en mängd stup, vilket ställde krav på vägvalstänket för att min inte skulle "köra fast" mot ett 20 meters-stup. Första passet gick riktigt dåligt. Tycker inte om att köra så kallade "bergvikare", en vägvalsövning i par.  Andra passet gick dock riktigt bra.  Bommade cirka 45 sekunder. Tog kanske ett dåligt vägval också, men sånt händer ibland som sagt. Sammanfattningsvis två nyttiga pass inför SM-Lång i september, som avgörs på grannkartan.

I klubbstugan drevs duschen med gasol. Man stöter alltid på nya grejer. Detta var kanske inte den bästa grejen. Vattnet var antingen kokhett eller som oftast iskallt. Vi körde även förbi Chex-fabriken, (försök till skriftlig imitation av göteborgskt uttal), idag.

Om ni vill ha något att fundera på kan ni alltid fundera på vad en halvtjej är för något!! Om ni lessnar på att fundera kan ni fråga Fredrik Ögren, för övrigt blivande älvsbybo och elev på skidlinjen!?

// Han som nästan var i Halden idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0