Rundgång i Piteå

Jag har nu avklarat en helg i Piteå med ett gäng grabbar från Umeå. Redan under resan dit märktes det helt klart att det var en grabbresa. Vårat samtal under stoppet på den utmärkta pizzerian Tre Kronor i Skellefteå fick nog en och annan matgäst vid grannborden att höja på ögobrynen. Inga mer kommentarer om det ämnet.

Vi bodde på ett vandrarhem som motsvarade våra förväntningar. Vilket innebär att det fanns kök, TV, sängar och ett biljardbord. Mycket tid gick åt till att skydda sina egna kulor(på biljardbordet). Vi hann även kolla Världscup på TV och åka några varv på Piteås utmärkta konstsnöspår. Spåret var kort men riktigt fint. Så pass fint att jag bestämde mig för att åka till Älvsbyn istället för hem till Umeå på söndag när de andra grabbarna drog söderut. 

Alltså har det blivit ett skidpass med fint sällskap i Piteå även denna dag. Det är märkligt att man kan stå ut med att snurra runt på ett så pass kort så många timmar. Ett varv i lugnt tempo tar lite drygt två minuter och då kan ju ni läsare få lite hjärngympa genom att räkna ut hur många varv det blir på två timmar.

Blir nog kvar i Byn ytterligare några dagar, innan det blir dags att dra vidare. Kanske till Kalix, men den som fortsätter läsa den blogg får förmodligen veta...       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0