Läckert

Så har ännu en dag förflutit här i Umeå. Den har som dom flesta andra dagarna här i Umeå bjudit på både skola och träning. En statistik- och en mekanik-föreläsning. Börjar för övrigt känna mig lite smått orolig inför mekaniktentan, fast det är flera veckor kvar. Det är väldigt många begrepp som det känns som att man bör ha hyfsad koll på inför tentan. Börjar kanske bli dags att öppna böckerna även här hemma? Nja, avvaktar nog ännu ett tag med det.

Dagens träning blev ett riktigt fint ol-pass ute i Holmsund. Övningen bestod i en duell man mot man i många olika moment. Jag körde med/mot Blomgren, och kunde plocks hans skalp några fler gånger än han plockade min. Särskilt viktig var segern på den avslutande SI-banan med "officiell" tidtagning. Holmsund bjöd för övrigt på fantastiskt fin kustterräng med underbara hällmarker. Dagens pass var även ett steg framåt formmässigt sedan förra veckans "sverigedebut" i Norrmjöle.

Nu avrundas dagen med lite jazz, lite styrka och några väl valda stretchövningar. Bara att satsa på att nå sängen sen och ladda för nästa dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0