Person A

 

Tänk er följande, en person a tycker om en person b. Personerna a och b träffas en del och person a börjar bara tycka om person b mer och mer. Av rädsla för att skrämma i väg person b vågar dock inte person a tala om för person b, vad han egentligen tycker. Sen en dag lämnar person b person a, med den något vaga förklaringen att person a inte är tillräckligt framåt, trots att a är bokstaven längst fram i alfabetet. Person a blir besviken på sin egen feghet och det faktum att han berättat mer om sina känslor för person b, för person b:s bästa kompis, person z, än vad han gjort för person b. Det finns bara en sak person a vill göra, hålla om person b och berätta precis allt för henne. Då detta förmodligen aldrig kommer att hända är person a mycket bitter. Vad tycker ni läsare att person a ska göra? Alternativ d, försöka prata med person b. Alternativ e, sitta och stirra i väggen i en vecka för att sedan låtsas att person b aldrig någonsin existerat. Alternativ f, fortsätta sprida sin bitterhet i cyberspace via sin redan alltför bittra blogg. Alternativ g, varken d,e eller f.

Kommentarer
Postat av: person R

Alternativ g, kanske tänka så som så att om person b hade tyckt om person a lika mycket som person a tyckte om person b så hade hon förmodligen pratat med person b och försökt lösa det hela till deras bådas bästa INNAN hon lämnade person a. Person a kan också tänka att han kanske faktiskt inte är en så framåt typ och att en person som tycker mycket om honom (oavsett bokstav i alfabetet) faktiskt accepterar det.

Annars är också alternativ h bra; person a inser att han är lämnad av person b och accepterar det och ser det som att han är en erfarenhet rikare.

2008-10-24 @ 14:22:04
Postat av: haha

bara för att pistvakt är så jävla bra!

2008-10-28 @ 17:09:42
Postat av: P

person f borde sluta träffa person c så att person q kan komma närmare person h och därmed så blir person i ledsen för att han var kär i person x och person x tycker inte om person m hur ska jag göra? altenativ t ska x ge u sin eviga kärlek, alt r ska n komma närmare person g utan att såra person s och därmed kanske finna kärlek d

2008-11-01 @ 17:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0